CUPRA Born

58 kwh 204 hk

Business pris från: 479.900:- ink. moms ( Vid kontantköp avgår en Elbilspremie på 50.000:- )
Business Lease från: 5.695:-/mån* ex. moms
Förmånsvärde: 1.953:-/mån*
Motoreffekt: 204 hk
Bränsleförbrukning****: 15,6 kWh/100 km
Värdet anger blandat körning.


Inkl. Försäkring, Serviceavtal CUPRA CARE BUSNIESS+ som innehåller: service, hyrbil vid service, byte av torkarblad vid service

CUPRA Care

Högkvalitativa service- och underhållsavtal som erbjuds exklusivt för dig, för bästa möjliga service. Kontakta din lokala CUPRA Servicespecialist för mer information.

Övrig information

* Uppskattat förmånsvärde vid 50% marginalskatt, för exakt förmånsvärde hänvisas till Skatteverkets hemsida www.skv.se. Serviceavtal 3 år/4500 mil (det som infaller först) och försäkring ingår.  Ändring av körsträcka, ränta eller försäkringens förutsättningar, etc kan påverka månadsbetalningen. Uppläggnings-och administrationsavgift tillkommer. Gäller försäljning till juridiska personer. Vi reserverar oss för ändringar och avvikelser.

**Bränsledeklaration och utsläppsvärden är uppmätta i enlighet med gällande lagstiftning och gäller bil i grundversion. De anges vid blandad körning liter/100 km enligt WLTP. Den faktiska bränsleförbrukningen och CO2-värdet kan/kommer att ändras i takt med att tillvalsutrustning väljs till bilen och är individuellt för varje bil.

Våra bilförsäljare

Johan Danielsson

Johan Danielsson

Säljare

090-15 48 51

johan.danielsson@westbergsbil.se

Christoffer Hald

Christoffer Hald

Försäljningschef | Säljare Cupra/Seat

090-15 48 57

christoffer.hald@westbergsbil.se