SUZUKI Erbjudande!

SUZUKI

Suzuki säljer inte bara bilar. Tekniskt överlägsna motorcyklar, fyrhjulingar, scootrar och utombordsmotorer bär också Suzukis logotyp.
Alla är de ledande produkter som marknadsförs i 192 länder. Därmed är Suzuki med rätta ett internationellt varumärke av yppersta klass

Suzuki Swift
Testvinnande körglädje med massor av standardutrustning

Swift är bättre än någonsin – lättare, effektivare och snyggare. Möjlighet till avancerade säkerhetssystem, intelligent fyrhjulsdrift och Suzukis mildhybridsystem gör sportiga Swift till ett attraktivt val i småbilsklassen. 

Suzuki Vitara
Perfekt för dig som vill ta dig fram tryggt och säkert

Suzuki Vitara är en riktig klassiker. En driftsäker SUV med intelligent fyrhjulsdrift, bra utrymmen och fina vägegenskaper. Perfekt för dig som vill ta dig fram överallt, men som inte vill betala för onödigt lull-lull.

Suzuki Ignis
En smidig och lättkörd citybil. Alltid med fyrhjulsdrift

Suzuki Ignis är som en stor SUV. Fast liten. Med fyrhjulsdrift och hög markfrigång tar den sig fram som bara större bilar brukar göra. Och tar plats där de stora inte platsar. Utrustad med bland annat pekskärm, alufälgar 16” och backkamera.

Suzuki S-CROSS
En rymlig, flexibel crossover för den aktiva

S-CROSS är en prisvärd crossover med mängder av utrustning redan i standardutförandet. Intelligent fyrhjulsdrift, effektiva motorer och rejält med utrymme gör S-CROSS till ett populärt val. Dessutom har S-CROSS en minst känsla, kvalitet och aerodynamik.

ÖPPETTIDER

  BILFÖRSÄLJNING 
  • Mån - Tor: 08 - 18
  • Fredagar: 08 - 17
  • Lördagar: 11 - 14