SUZUKI

Suzuki säljer inte bara bilar. Tekniskt överlägsna motorcyklar, fyrhjulingar, scootrar och utombordsmotorer bär också Suzukis logotyp. Alla är de ledande produkter som marknadsförs i 192 länder. Därmed är Suzuki med rätta ett internationellt varumärke av yppersta klass

LOKALA KAMPANJER

PRIVAT LEASING

SUZUKI Swift

Testvinnande körglädje med massor av standardutrustning

Swift är bättre än någonsin – lättare, effektivare och snyggare. Möjlighet till avancerade säkerhetssystem, intelligent fyrhjulsdrift och Suzukis mildhybridsystem gör sportiga Swift till ett attraktivt val i småbilsklassen.

SUZUKI Vitara

I sitt livs designform.
FULLRUSTAD MED FUNKTION

Nu finns populära SUV-pionjären Vitara även som fullhybrid med AGS automatiserad växellåda. Upptäck en bil som gör sig lika bra på skogsvägen som i staden tack vare fyrhjulsdrift, hybridsystem och avancerad säkerhetsteknik som standard. Allt paketerat i en djärv design.

SUZUKI S-CROSS

EN FAMILJE-SUV MED STIL –
DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR.

Den nya S-CROSS är här! I S-CROSS får du hög markfrigång, fyrhjulsdrift och hög säkerhet. Vilket ger en skön körkänsla samtidigt som du utan problem får med dig allt du behöver, och lite till. Allt förpackat i en snygg och robust design.

SUZUKI Swace

Rymlig och dynamisk

Nya Swace är en dynamisk fullhybrid som växlar mellan elmotor, bensinmotor och en kombination av dem båda. Dessutom bjuder Swace på extra mycket bagageutrymme (596 l) och säkerhetsfunktioner i toppklass!

SUZUKI Across

Perfekt för dig som vill ta dig fram tryggt och säkert

Laddhybriden ACROSS kombinerar klassledande elektrisk räckvidd (på otroliga 75 km) med fyrhjulsdrift, 306 hk och teknik i toppklass. Dessutom bjuder den på gott om utrymme för både bagage och utrustning.

VÅRA BILFÖRSÄLJARE

JOHAN DANIELSSON
SÄLJARE

090-15 48 51

johan.danielsson@westbergsbil.se

CHRISTOFFER HALD
FÖRSÄLJNINGSCHEF
SÄLJARE CUPRA/SEAT

090-15 48 57

christoffer.hald@westbergsbil.se

ÖPPETTIDER

FÖRSÄLJNING

Måndag till fredag 08:00-17:00
Lördag/söndag STÄNGT

VERKSTAD OCH KUNDMOTTAGNING

Måndag till fredag 07:00-17:00
Lördag/söndag STÄNGT