SUZUKI

Suzuki säljer inte bara bilar. Tekniskt överlägsna motorcyklar, fyrhjulingar, scootrar och utombordsmotorer bär också Suzukis logotyp. Alla är de ledande produkter som marknadsförs i 192 länder. Därmed är Suzuki med rätta ett internationellt varumärke av yppersta klass

LOKALA KAMPANJER

PRIVAT LEASING

SUZUKI Swift

Testvinnande körglädje med massor av standardutrustning

Swift är bättre än någonsin – lättare, effektivare och snyggare. Möjlighet till avancerade säkerhetssystem, intelligent fyrhjulsdrift och Suzukis mildhybridsystem gör sportiga Swift till ett attraktivt val i småbilsklassen.

SUZUKI Vitara

Perfekt för dig som vill ta dig fram tryggt och säkert

Suzuki Vitara är en riktig klassiker. En driftsäker SUV med intelligent fyrhjulsdrift, bra utrymmen och fina vägegenskaper. Perfekt för dig som vill ta dig fram överallt, men som inte vill betala för onödigt lull-lull.

SUZUKI S-CROSS

En rymlig, flexibel crossover
för den aktiva

S-CROSS är en prisvärd crossover med mängder av utrustning redan i standardutförandet. Intelligent fyrhjulsdrift, effektiva motorer och rejält med utrymme gör S-CROSS till ett populärt val, med känsla, kvalitet och aerodynamik.

SUZUKI Swace

Rymlig och dynamisk

Nya Swace är en dynamisk fullhybrid som växlar mellan elmotor, bensinmotor och en kombination av dem båda. Dessutom bjuder Swace på extra mycket bagageutrymme (596 l) och säkerhetsfunktioner i toppklass!

SUZUKI Across

Perfekt för dig som vill ta dig fram tryggt och säkert

Laddhybriden ACROSS kombinerar klassledande elektrisk räckvidd (på otroliga 75 km) med fyrhjulsdrift, 306 hk och teknik i toppklass. Dessutom bjuder den på gott om utrymme för både bagage och utrustning.

VÅRA BILFÖRSÄLJARE

JOHAN DANIELSSON
SÄLJARE

090-15 48 51

johan.danielsson@westbergsbil.se

CHRISTOFFER HALD
FÖRSÄLJNINGSCHEF
SÄLJARE CUPRA/SEAT

090-15 48 57

christoffer.hald@westbergsbil.se

ÖPPETTIDER

FÖRSÄLJNING

Måndag - Torsdag 08-18
Fredag 08-17
Lördag 11-14

VERKSTAD OCH KUNDMOTTAGNING

Måndag - Fredag 07-17
Lördag stängt