SEAT Erbjudande!

SEAT

SEAT är ett helägt dotterbolag till tyska Volkswagen Group.
Detta, och det faktum att vi är en av de yngsta europeiska biltillverkarna, gör det möjligt för oss att förena nytänkande och innovation
i vår filosofi och våra metoder med resurser och kunskap hos en av världens mest välrenommerade fordonstillverkare.
Vårt mål är att förena spansk passion och tysk teknik i bilar som ska vara så nära den absoluta perfektionen som det bara är möjligt.

SEAT Ibiza
Våga mer

Gjord för att beröra. SEAT Ibiza ger dig friheten att välja, att vara och att köra. Var du än ska – med full LED-strålkastarna kommer du dit med stil. Varje gång du kör kommer dina sinnen att kittlas.

SEAT Leon
Ett modernt yttre

SEAT Leon har designats för att erbjuda en modern och ikonisk form, med maximal komfort och en lyxig finish med gott om plats. Detta gör SEAT Leon den bästa tänkbara respartnern.

Nya SEAT Arona
Som du vill

Vissa gör som alla andra. Några föredrar det annorlunda. Nya SEAT Arona är crossovern för dig som vill lite mer. Det är en smidig stadsbil och med det bästa från en SUV. 

SEAT Ateca
Ett självsäkert utseende

SEAT Ateca utmanar vardagen med en distinkt och dynamisk stil. I kupén har varje detalj skapats för att göra rutinerna roligare och smidigare. Ateca är en SUV för en roligare vardag.

SEAT Alhambra
Går utanför ramarna för vad en MPV brukar vara

SEAT Alhambra har designats för att sticka ut från övriga bilar i klassen. Eftersom det är en så komplett bil, ryms det så mycket mer under skalet än den känsla av en storlastande familjebil som du får vid första anblicken. 

SEAT CUPRA
Våga utmana

SEAT Leon Cupra har en strömlinjeformad, dynamisk och modern design. Den distinkta formen och aerodynamiska linjer gör att det är lika trevligt att titta på denna skönhet som att känna kraften från 300 hk motorn.

ÖPPETTIDER

  BILFÖRSÄLJNING 
  • Mån - Tor: 08 - 18
  • Fredagar: 08 - 17
  • Lördagar: 11 - 14