SEAT

SEAT är ett helägt dotterbolag till tyska Volkswagen Group. Detta, och det faktum att vi är en av de yngsta europeiska biltillverkarna, gör det möjligt för oss att förena nytänkande och innovationi vår filosofi och våra metoder med resurser och kunskap hos en av världens mest välrenommerade fordonstillverkare.
Vårt mål är att förena spansk passion och tysk teknik i bilar som ska vara så nära den absoluta perfektionen som det bara är möjlig

BYGG DIN BIL

KAMPANJER

TILLBEHÖR

SEAT Tarraco

För dig som vill ha mer

Med SEAT Tarraco får du mer av det roliga och allt du drömmer om i en SUV. Med upp till sju säten. Med Full LED och Digital cockpit. Mer säkerhet med Front Assist, Lane Assist och eCall.

SEAT Leon

Ett modernt yttre

SEAT Leon har designats för att erbjuda en modern och ikonisk form, med maximal komfort och en lyxig finish med gott om plats. Detta gör SEAT Leon den bästa tänkbara respartnern.

SEAT Arona

Som du vill

Vissa gör som alla andra. Några föredrar det annorlunda. Nya SEAT Arona är crossovern för dig som vill lite mer. Det är en smidig stadsbil och med det bästa från en SUV. ara respartnern.

SEAT Ateca

Ett självsäkert utseende

SEAT Ateca utmanar vardagen med en distinkt och dynamisk stil. I kupén har varje detalj skapats för att göra rutinerna roligare och smidigare. Ateca är en SUV för en roligare vardag.

SEAT Ibiza

Våga mer

Gjord för att beröra. SEAT Ibiza ger dig friheten att välja, att vara och att köra. Var du än ska – med full LED-strålkastarna kommer du dit med stil. Varje gång du kör kommer dina sinnen att kittlas.

VÅRA BILFÖRSÄLJARE

JOHAN DANIELSSON
SÄLJARE

090-15 48 51

johan.danielsson@westbergsbil.se

CHRISTOFFER HALD
FÖRSÄLJNINGSCHEF
SÄLJARE CUPRA/SEAT

090-15 48 57

christoffer.hald@westbergsbil.se

ÖPPETTIDER

FÖRSÄLJNING

Måndag till fredag 08:00-17:00
Lördag/söndag STÄNGT

VERKSTAD OCH KUNDMOTTAGNING

Måndag till fredag 07:00-17:00
Lördag/söndag STÄNGT