ETT GENUINT FAMILJEFÖRETAG

Här finner du nya SEAT, CUPRA och Suzuki bilar hos oss och givetvis är vi även auktoriserad serviceverkstad för dessa märken. Vi jobbar fortfarande med service av SAAB bilar som har en lång tradition i företaget och har blivit en specialitet hos oss. Vi tillhandahåller också Saab original reservdelar. Vi är även ansluten till verkstadskedjan Meca där vi servar och reparerar de flesta bilmärken på marknaden.

1964

Starten

Det började redan 1964 då bröderna Gunnar och Enar Westberg startade verksamheten hemma i Västernäs i Tavelsjö. med SAAB som specialitet.

2004

Till umeå

Verksamheten flyttades till Västerslätt i Umeå och utökades med agentur för Suzuki.

2007

Far och son

Pehr och Johan Danielsson (far och son) förvärvar företaget och driver vidare i samma familjeanda.

2008

SEAT

Nu utökades verksamheten genom att vi blev återförsäljare och verkstad för SEAT.

2014

Större lokaler

Här gick flyttlasset till Stora Birk Ersboda där vi även utökade verksamhet med Meca Car Service verkstad för all kunna tillgodose de flesta märken.

2019

Totalrenovering

Vi valde att bygga om och totalrenovera hela vår lokal för att på detta sätt skapa Westbergs känsla och anpassa lokalen till vår verksamhet.

2020

CUPRA

Vi blir återförsäljare till CUPRA-märket som har sina rötter i SEATs erfarna och prisbelönta motorsportdivision och visar ett nytt perspektiv på den kompetens, förmåga och potential organisationen besitter.

ÖPPETTIDER

FÖRSÄLJNING

Måndag-Torsdag: 08-18
Fredag: 08-17
Lördag: 11-14
Söndag: stängt

VERKSTAD OCH KUNDMOTTAGNING

Måndag till fredag 07-17
Lördag/söndag: stängt